مشاوره حقوقی رایگان - ذکر قیود در وکالت نامه

با سلام، فردی که خارج از کشور می باشد پدرش رو از دست داده است و قصد دادن وکالت به برادرش رو دارد که مراحل انحصار وراثت رو به نمایندگی از او انجام دهد و از طرفی اجازه فروش خانه و محفوظ نگه داشتن سهمش از فروش خانه رو به او بدهد. با توجه به اینکه مراحل انحصار وراثت نیاز به اصل کارت ملی و شناسنامه دارد، فرد وکیل شده چگونه باید با در اختیار نداشتن این مدارک موکل خود امورات را انجام دهد؟ و آیا موکل می تواند در وکالت خود قیود و شرط هایی ذکر کند که مثلا وکیل تنها به که شرطی بپذیرد پس از فروش خانه باید پول رو به حساب موکل خود واریز کند، تنها حق فروش و امضا به جای او دارد؟ اگر نه، در چه قالبی این قیود باید اعمال شود؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما برای اینکه دچار ضرر و زیان نشوید از جانب خود وکیل بگیرید .