مشاوره حقوقی رایگان - قبول واخواهی

حکمی به مبلغ 45 میلیون تومان در پی شکایت از یک شرکت به نفع من صادر شد، مسئولین شرکت هیچکدام در جلسه دادگاه حضور نداشتند و قاضی برای محاسبه بدهی مجبور به درخواست حسابرس کرده و در پیرو حکم صادره کلمه حضوری قید شده، از زمان صدور رای 4_ 5 ماه میگذرد و در مرحله توقیف اموال مسئولین پیش مامور از من فرصت خواستن که بدهی رو پرداخت نمایند که متاسفانه فهمیدم که دادخواست واخواهی دادند، آیا قاضی با واخواهی موافقت میکند یا خیر؟

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز مهم اینه که برای دادخواست واخواهی قرار قبول صادر بشه که در این صورت اجرای حکم متوقف میشه
09136098441 رجاییان