مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام وقت بخیر
بنده خودرویی را فروختم قولنامه ای دو تا از چکهای خریدار برگشت شده
داخل قولنامه فسخ یکطرفه در صورت برگشت هر کدام از چکها و خسارت 5 میلیون ذکر شده چطور میتونم ماشین رو پس بگیرم و آیا من باید 5 تومن بدم بابت برگشت ماشین خریدار میتونه ماشین رو پس نیاره و چکها رو بعدا پاس کنه

پاسخ ها :

فسخ معامله خودرو به دلیل پاس نشدن چک فسخ معامله خودرو پاس نشدن چک ثمن معامله خودرو چک ثمن معامله خودرو خسارت فسخ معامله خودرو فسخ معامله چک برگشتی معامله خرید و فروش خودرو خودرو چک