مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت در قبال پرداخت پول

سلام
من و دو نفر دیگر از دوستانم یک قرارداد با یک سرمایه گذار نوشتیم، که در آن قرار بر این است سرمایه گذار وجوهی را قالب یک چک به نام طرف دوم (یعنی من و دوستانم) صادر کنه و ما این مبلغ را بعنوان افزایش سرمایه وارد شرکت کنیم و سپس پروژه ها را انجام بدهیم. اما در حال حاضر سرمایه گذار پول ها را بحساب یکی از دوستان ما واریز میکنه و این دوست ما هم عملکرد مناسبی نداره و پول ها را به شرکت نمی دهد (افزایش سرمایه). ایا بعدا سرمایه گذار می تواند در مورد ما ادعایی مطرح کند و یا ما می توانیم در دفاع از خود این موضوع عنوان کنیم که شما پول را طبق قرار پرداخت نکردی و باید از کسی که پول به حسابش پرداخت شده، مسئولیت بخواهی و ما هیچ مسئولیتی نداریم.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
سرمایه گذار جدید طبق توافق اظهاری شبا شما ؛ وجه را بحساب دوستتان واریز نموده است