مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد سهامداران

با سلام
شرکتی هستیم با سه نفر سهام دار، سهام به طور مساوی در نظر گرفته شده.
یکی از سهامداران تامین سرمایه را به عهده دارد و دو سهامدار دیگر در شرکت مشغول کار طراحی اولیه هستند تا محصول آماده شود.
آیا سهامدارانی که مشغول طراحی اولیه هستند اجازه برداشت حقوق از شرکت را دارند؟
این نکته را ذکر کنم که بعد از به سود رسیدن شرکت،سرمایه گذار حق برداشتن سرمایه خود را دارد.
اما اگر در زمان به سود رسیدن شرکت ، ارزش سرمایه کاهش پیدا کرده باشد چه؟
اینجا فقط سرمایه گذار متضرر می‌شود.
قرارداد چگونه باید نوشته شود که حقوق سه نفر حفظ شود؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سهامداران درسود شرکت بطور مساوی به نسبت سهم شریکند
حال اگر سهامداری در شرکت هم مشغول به کار هست باید حقوق هم دریافت کند شخصیت سهامداری با شخصیت کارگری دو شخصیت مجزاست.
درمورد تنظیم قرارداد باید حتما توسط وکیل نوشته شود که سرمایه گذار توجها به اساسنامه متضرر نشود
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001 )