مشاوره حقوقی رایگان - موتور مزایده پلاک ملی مزایده فروشگاهی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز وکلا موتور مدل 92 هستش برنده کویر موتور مدارک هیچی نداره فقط پلاکش ملیه دوستان وکلا اگه این موتور را بصورت قولنامه ای بخرم فردا برای من مشکل پیش نمیاد بجز اون باید اول به کدام مراکز مراجعه کنم که براش سند. کارت موتور و برگه سبزش را بگیرم و باخیال راحت برم باهاش خرج شکمه 3نفر را دربیارم لطفا راهنمایی سفارشی کنید اگه خدا خواست بعد 31سال به ارزومون که داشتن یک موتور رسیدیم. ممنونم از وکیلهایی که اینجا وقت عزیزشونا برای قشر ضعیف جامعه میذارن خداخیرتون بده. امین.

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

به پلبس راهور مراجعه و استعلام بگیرید و سپس اگر مشکلی نداشت از طریق کارخانه سازنده اقدام کنید