مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام خانم بنده حدود 4سال پیش به یکی از اشناهاش 5میلیون پول قرض داده قرار شده سه ماه پس بده ولی اون خانم طلاق گرفته رفته هیچ ادرسی ازش ندارم فقط یه سفته ده تومانی ازش دارم الان باید چطور پولمو زنده کنم وقتی ادرسی ندارم که پیداش کنم سفته رو فقط امضا کرده کد ملی نوشته نام خودشو الان چیکار باید کنم پولمو زنده کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
با استناد به سفته دادخواست مطالبه بدید و آدرس مجهول المکان اعلام کنید از طریق اعلام کد ملی و سامانه ثنا آدرس معلوم میشه