مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف به حیاط

سلام و عرض ادب
همسایه ما یک خانه ویلایی دو طبقه ساخته که یک پنجره آن در ارتفاع بالا و به عنوان نورگیر و هم‌چنین بالکنشان کاملا به حیاط ما اشراف دارد و راحتی خانواده من در حیاط کاملا از بین رفته است.
دیوار حائل بین حیاط ما و همسایه نیز خیلی کوتاه‌تر از اینه که جلوی دید را بگیرد و ب ‌دلیل ارتفاع بالای خانه همسایه، ساخت دیواری در آن ارتفاع نیز ممکن نیست.
هم‌چنین فاصله بین دیوار و خانه همسایه حدود 3 متر است.
خانه ما نیز یک طبقه و حدود 4 متر از دیوار فاصله دارد.
این امکان وجود دارد که ما شکایت کنیم تا حداقل بالکن را از سمت حیاط ما به ‌نحوی که دید بسته شود، ببندد؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
حد فاصل سه متر برای تعبیه پنجره مجاز است
میتوانید با نصب چهار چوب آهنی و ورقهای مشابه حلب از جنس پلاستیکی(ورق نورگیر) روی دیوار نصب کنید البته با هزینه مشترک