مشاوره حقوقی رایگان - انباری آپارتمان

سلام و عرض احترام،
بنده یک واحد آپارتمان نوساز همراه با پارکینگ و انباری مشخص به شماره 9 را در اواخر آبان 96 خریداری کردم. در زمان خرید، مستاجری از سوی سازنده و مالک واحد در آن زندگی میکرد و همه واحدها، انباریها و پارکینگها نیز برچسب شماره واحد داشتند. بنده آخرین نفری بودم که آخرین واحد موجود از 10 واحد آن ساختمان را خریداری کردم و به نوعی همه مالکان قبل از من مستقر بودند. طبق روال مرسوم قولنامه خرید را در بنگاه نوشته و نهایتا در اوایل خرداد 97 سند کلیه واحدها آماده و من هم با تسویه کامل با مالک، سند را به نام خودم منتقل نمودم. در مرداد 98 مستاجرم رفت و خودم در این واحد مستقر شدم. حالا بعد از این همه مدت، باخبر شدم که مالک واحد 2 اختلافاتی حقوقی با سازنده داشته و به تازگی سند را به نام خود منتقل کرده. ایشان متوجه شدند که انباری واحد من در سند ایشان خورده و با من تماس گرفتند که این انباری متعلق به من است (چون انباری من بزرگتر و در مکان بهتری است). من هم سند خودم را نگاه کردم و متاسفانه دیدم که انباری ایشان در سند من قید شده که در زمان انتقال سند به دلیل بی تجربگی دقت نکرده بودم. درسته که از لحاظ ثبتی و سندی انباری من متعلق به ایشان است اما من و ایشان با علم بر اینکه کدام انباری متعلق به ماست آن را خریداری کردیم، مضاف بر اینکه من برای خرید واحد 9 بدلیل شرایط بهتر در واحد و انباری و پارکینگ، پول بسیار بیشتری را نسبت به بقیه واحدها پرداخت نمودم. ادعای ایشان مثل اینست که کسی پولی را در مکانی پیدا کند و ادعا کند که متعلق به اوست! لذا بنده از لحاظ اخلاقی ادعای مالک واحد 2 را قبول ندارم با اینکه از لحاظ ثبت سند من محکوم هستم و مورد ظلم و به نوعی بی دقتی خودم در هنگام خرید هستم.
لازم به ذکر است که صورت تفکیکی ساختمان، 2 ماه بعد از خرید من حاضر شده بوده و پارکینگ و انباری قید شده در قولنامه خرید من در بنگاه، بدلیل عدم وجود اسناد لازم بصورت صوری نوشته شده است. من هم بدلیل اعتمادی که به بنگاه محله خودمان و مالک داشتم و دلیل محکم تر اینکه همه مالکان مستقر بودند و انباری و پارکینگ مشخصی داشتند حساسیت لازم را به خرج ندادم.
خواهشمند است مرا راهنمایی کنید.
روز خوش و ایام به کام

پاسخ ها :

فاطمه راسخی

فاطمه راسخی :

استان :

شما پاسخ خود را در سوالتان بیان نمودید.