مشاوره حقوقی رایگان - سلام درباره مهریه معوقه

باسلام مهریه قسط بندی شده دو عدد پیش پرداخت و هر 6 ماه یه سکه یک عدد معوقه دارم به دلیل گرانی سکه نتوانستم پرداخت کنم سه ماه دیگه موقع پرداخت سکه دیگه میباشد 10روز مهلت دارم خودم را معرفی کنم چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

درخواست کاهش اقساط مهریه ناتوانی در پرداخت اقساط مهریه تعدیل اقساط مهریه اعسار مهریه مهریه قوانین مهریه