مشاوره حقوقی رایگان - پاک کردن اسم همسرم بعد از طلاق از شناسنامه

با عرض سلام و صبح بخیر خدمت شما مشاور عزیز و محترم.

اینجانب نزدیک به 9سال میباشد که با همسرم متارکه کردم از این رو که از اسمش نفرت دارم و اینکه میخواهم تجدید فراش کرده و خانم دیگری را به همسری برگزینم چگونه باید مشخصات و اسم ایشان را از شناسنامه ام خارج کنم

با تشکر فراوان از شما

پاسخ ها :

مریم پایان طبری

مریم پایان طبری:

با سلام
حذف نام همسر سابق از شناسنامه، بر اساس شرایط خاصیست که در قانون ذکر شده
در صورت تمایل جهت مشاوره میتوانید با اینجانب با شماره 09121474279 تماس بگیرید.
مریم طبری- وکیل پایه یک دادگستری