مشاوره حقوقی رایگان - جعل و تشویش اذهان عمومی

از سال 93 درگیر موضوعی شدم که پایم را به اطلاعات باز کرد البته فقط به خاطر اینکه از اون سازمان نجات پیدا کنم چون یه خانم متاهل که در یک منطقه کوچک زندگی میکردم مجبور به اعتراف شدم که هیچ گونه واقعیت نداشتم و فکر کردم که اگر اعتراف کنم موضوع فیسله می یابد با اینکه هیچ مدرکی دال بر مجرم بودنم نیست و حتی شاهدی داشتم که قبل از من نامه جعل شده را دیده ولی با این حال دادگاه این منطقه کوچک این موضوع را تمام نمیکند من با قرار وثیقه 100 میلیونی از اردیبهشت 94 آزادم بازپرس ها عوض شدند دادرس ها عوض شدن ولی هیچ کدام نمی توانند تصمیم بگیرند آیا باید وکیلم را عوض کنم همه می گویند وکیلت از پس این پرونده بر نمی آید اگر محکوم شوم با این عنوان حکمم چی میشود می شود در دادگاه فقط وکیلم را بفرستم من توی این چندسال روحیه ام را از دست داده ام حتی از اون محیط مهاجرت کردیم تا شاید بهتر بشوم ولی هر بار احضاریه ها داغونم میکنه در صورت صدور حکم اگر حاضر نشم آیا فقط وثیقه را ضبط می کنند یا نه

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
1- میتوانید به دادسرای انتظامی قضات یا حفاظت اطلاعات قوه قضائیه شکایت ببرید.
2-تغییر وکیل هم ممکن است به پرونده کمک کند.
3-در صورت عدم حضور شما علاوه بر ضبط وثیقه دستور جلب شما هم صادر میشه.
4- باید پرونده را به سرانجام برسونید