مشاوره حقوقی رایگان - ارث از دیه

با سلام من پدربزرگم بهمن ماه سال 98 بر اثر تصادف متاسفانه به رحمت خدا رفت الانم پنج تا پسر داره و سه تا دختر سوال من اینه پرداخت دیه به چه صورت تعلق میگیره؟؟ ایا ممکنه عمو کوچیکم که یذره زرنگ تشریف داره بخاد دیه رو همش خودش بگیره؟ و ایا دادگاه چطوری رای میده؟ چون تو شناسنامه پدر بزرگم فقط اسم عمو کوچیکم هست!! و معمولا چقدر طول میکشه چون الان حدودا چهار ماه گذشته ؟؟ ممنون اگر پاسخ بنده رو بدین

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز شما باید از طریق ثبت احوال اسم سایر ورثه رو هم در انحصار وراثت اضافه کنید و به دادگاه ارائه بدید