مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام خدمت شما حدود دوماه پیش از من کلاهبرداری تلفنی شد و از دو کارت من مبلغی برداشت شد حدود دو هفته بعد از این اتفاق همون دو حساب من از شهر دیگه ای بسته شد در صورتیکه هیچ گردش حساب غیره ایم تو حسابم نبوده ... و فقط زده از دادگاه نیریز به مبلغ 5 میلیون مسدود شده ... کلاهبردار خود من هم در شهر کرمانشاه بوده ... ممکنه منو راهنمایی کنید میتونه علت چی باشه و من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سید رضا درودی

سید رضا درودی :

استان :

کلاهبرداران از حساب شما سواستفاده کرده اند و پول کسی را به حساب شما واریز و از آن برداشت کرده اند و کد و درنتیجه توسط پلیس فتا توقیف شده