مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام
بنده در تاریخ 1399/02/27 تصادف کردم که بنده با موتور بودم و یه نفر در جای پارک ممنوع پارک کرده و در ماشین رو باز کرده پلیس مقصر 100 درصدش کرده پای راستم استخوان درشت نی و نازک نی پام هم شکسته و کمی بدنم کمبود شده با آمبولانس به بیمارستان دولتی منتقل شدم بعد بدلیل خوب نبودن دکترای بیمارستان دولتی به بیمارستان خصوصی منتقل شدم که بابام هزینشو داده در این تصادف موتورم به پارکینگ انتقال داده شده و موتورم کمی خسارت دیده و گوشی 8 میلیونی بنده در این تصادف خورد شده در تاریخ 1399/03/06 به پزشک قانونی مراجعه کردم و وقت دادم بهم برای 1399/07/06 فک کنم طول درمانم هست پای راستم کامل پلاتین شده در کروکی هم نوشته شده که گوشیم شکسته می خواستم بدونم مقدار تقریبی دیه ام چقدر است و برای گوشی شکسته میلیونیم چیکار کنم چون گوشی ندارم و هزینه بیمارستان خصوصی که رفته ام که هزینه زیادی پرداخت کرده ام باید چیکار کنم الان پام تو گچ هست نمیتونم برم شکایت کنم در تاریخ 1399/04/01 پام از تو گچ در میاد تو اون موقع میتونم برای شکایت اقدام کنم مشکلی نداره اون موقع شکایت کنم برای هزینه های بیمارستان و گوشی و موتورم و می خاستم بدونم میتونم هزینه عمل چند سال دیگه در آوردن پلاتین از پاکت بگیرم
و اینکه بنده محصل هستم و از امتحانام عقب افتاده ام بخاطر این موضوع
ناگفته نماند بنده گواهینامه نداشتم
از تمام هزینه های که پرداخت کرده ام رسید دارم
بیمه شخص ثالث طرف مقصر بیمه آسیا است که رتبه سوم به رسیدگی به شکایات است.
ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام. شکایت کیفر بکنید.ویا وکیل بگیرید