مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند پسر

سلام با احترام همسر من یک سال و نیم هستش که به جرم کلاهبرداری زندان هستن و از طرف خانوادشون هیچ حمایتی و کمکی به من به من نمیشه و اذیت و آزار هم دارن همسرم اخلاق خوبی نداره و از خانواده حمایت میکنه کلا من اینارو به طور خلاصه میگم که وقت شما گرفته نشه من خونه پدرم ساکن هستم و خرج من و پسرم کاملا از طرف پدر و برادرم در ضمن 7 سال براشون زندانی بریدن من نمیدونم آیندم با این آقا چی میخواد بشه و تمام نگرانی من پسرم هستش میخوام هر طور شده حضانت پسرم و بگیرم نمیدونم بگم کمک بگم راهنمایی یا هر چیزی میخوام بگیرم حضانت رو چیکار باید انجام بدم ممنون بابت وقتی که برای سوالم میزارید ممنون میشم راهنمایی یا کمکم کنید منتظر هر چه سریعتر پاسختون هستم وقتتون بخیر ...

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.حضانت تا 7 سالگی با مادر است بعد از آن با تشخیص دادگاه ممکن است بسته به شرایط با مادر یا پدر باشد.سوال دیگری بود در صورت تمایل تماس بگیرید.09128889189