مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام احترام
من یک چک دارم سفید امضا داشتم دست یه نزول خوره خودش مبلغ زده چک 910/000/000 تومان چک گذاشته توی دادگاه حقوقی توی اجرا من وکیل گرفتم نتونست کاری بگن 3ماه دیگه جلب من رو میگیره
من 2 سال هستش که با خانواده آمدم کشور انگلیس دارم زندگی می کنم فقط خواستم بدونم که اگر طرف درخواست کنند به قاضی بگه نامه بزنه به پلیس اینترپل منو استرداد کنند به ایران قاضی دستور بده یا اینکه چک باید کیفری یا مجرم باشم که قاضی دستور بده
یا کشور انگلیس استراداد مجرم نداره
ممنونم هستم توضیح بدهید من نگران هستم

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
خیر-پلیس اینترپل مخصوص مجرمین است. شما بدهی حقوقی دارید و مشمول تعقیب اینترپل نمیشوید