مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال گزارش اصلاحی

با سلام، دی ماه 93 در جلسه تقسیط مهریه 250 سکه، زوج با توجه به توان مالی، از زوجه خواست که هر سه ماه دو سکه بدون پیش پرداخت را بپذیرد، زوجه پذیرفت و زوج به قاضی گفت که هر ماه 600 هزار تومان به حساب زوجه واریز میکند که زوجه بخاطر فرزند خردسال مشقت رفت و آمد به دادگاه را نداشته باشد (ارزش سکه در آن زمان 900 هزار تومان بود) متاسفانه در دادنامه گزارش اصلاحی ذکر نشد که زوجه با این شرط که مبلغ واریزی ماهیانه با توجه به تغییر ارزش سکه کم یا زیاد شود، این توافق را پذیرفت.
آیا زوجه جهت تضییع حق میتواند ابطال گزارش اصلاحی را درخواست کند؟

پاسخ ها :

ابطال گزارش اصلاحی تعدیل مهریه تقسیط مهریه افزایش مهریه مهریه قوانین مهریه گزارش اصلاحی