مشاوره حقوقی رایگان - افزایش سرمایه

با سلام
من و یکی از دوستانم یک کار شراکتی را با سرمایه مساوی شروع کرده ایم، بعد از مدت کوتاهی با وجود این که نیاز با سرمایه جدید نیست شریک بنده قصد دارد بر خلاف نظر من یک شریک جدید بیاورد یا سرمایه بیشتری از طرف خود اضافه کند. (این در حالیست که سرمایه اولیه کافی است و هیچ نیازی به سرمایه جدید طبق برنامه ای که داشتیم نیست)
حال سوال من این است که آیا از لحاظ قانونی میتوانم با اضافه کردن شریک و یا سرمایه ی اضافی مخالفت کنم؟
متشکرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرمصوبه مجمع عمومی می باشد ومجمع عمومی برای تشکسل جلسه به حدنصاب رسیده بود,خیرنمی توانید مخالفت کنید