مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه حادثه حین کار

سلام خسته نباشید من یه زن تنهام که از کمیته امداد وام گرفته بودم مغازه زدم اونجا برقکشی اومد کارهای برقکشی انجام بده که متاسفانه افتاد و دچار مشکلاتی شد و از من از سال 96 شکایت کرده الان 22میلیون دیه میخواد که ندارم بدم حسابامم مسدود کرده زندگیمم از یارانه میگذره واقعا راهی ندارم تروخدا راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. متاسفانه اگر رای دادگاه قطعی شده و به اجرای احکام ارسال شده است ،عملا اقدام جدیدی نمی توان انجام داد و دادخواست اعسار از پرداخت دیه هم مشکل شما را حل نخواهد کرد.

برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام مراجعه کنید:

mohsen.narimani.lawyer