مشاوره حقوقی رایگان - تمدید ببخشش سود و جرایم دیرکرد خودرو لیزینگی

با سلام ببخشید من خدابیامرز پدرم سال 1387 وام خودرو لیزینگی گرفت. الان چند ساله جریمه و دیرکرد میخوره شامل حال ما میشه ؟ ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

خواهشا جواب بدید خدا خیرتون بده. بانک مرکزی و مجلس تصویب کردن که وامهای زیر صد میلیون دیر کرد و جریمه اشون بخشیده بشه . پدر خدابیامرز من سال 87 وام 54 میلیونی از لیزینگ پارسیان بابت خودرو سنگین گرفت. و در ضمن تصادف با وو اژگونی خودرو فوت نمود و تا الان جریمه ودیر کرد خورده. و به دستور بانک مرکزی حتی لیزینگ ها که وابسته به یک بانک بوده اند که وام گرفته اند . باید چه کار کنیم که فقط اصل قسط رو بدیم

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سلام
خیر چون با فوت دیون حال می‌شود تا زمان فون خسارت تعلق می‌گیرد