مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

سلام. رای قطعی از طرف تجدید نظر بر این اساس بوده که امتیاز مسکن طبق ماده 15 پیش فروش ساختمان جز مستثنیات دین هست. اما متاسفانه قاضی اجرای احکام دستور قضایی مبنی بر واریز به حساب دادگستری نموده (قبل از رای ان اقدام انجام شده) و خواهان نسبت به پول اقدام نموده است.
الان چه راه کار قانونی در این خصوص وجود دارد تا پول رفته شده که جزو مستثنیات دین بوده برگشت کند؟
بابت مهریه بوده است.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرمنزل شما جزومستثنیات دین می باشد کتبا اعتراض خود رابه اجرااحکام تقدیم کنید دادگاه بررسی میکند واگرتشخیص به مستثنیات داده مزایده باطل ومنزل بشمابرگشت داده میشود ومحکوم له هم تمامی پول راباید به اجرااحکام برگرداند.