مشاوره حقوقی رایگان - ادعای کلاهبرداری در معامله خودرو

با سلام چند وقت پیش قصد فروش ماشینم رو داشتم و به دلالی که از خودش ماشین رو خریده بودم زنگ زدم و گفتم میخوام بفروشمش چون فقط تعویض پلاک انجام داده بودم و سند قطعی رو به نام نزده بودم گفتم به خودش بگم که اگه نیاز به بنام زدن سند باشه ایشون در جریان باشن و گفتن که ماشین رو خودم میخوام با .... قیمت من قبل از رفتن از ماشین فیلم گرفتم و واسش فرستادم گفتم تمام عیب و ضرب های که خورده و رنگ داره همینا هستش گفت مشکلی نیست بیار من رفتم موقع ای پای معامله بودم گفت کاپوت ضربه خورده گفتم توی فیلم مشخص هستش گفت نه من فکر کردم فقط خط و خش هستش بخاطر همین گفت باید کمتر کنی بعد از کلی چونه زدن یک تمن بخاطر ضربه ایشون کم کردن از ما و یک تمن توی قرارداد دستی که بینمون نوشتیم ذکر کردن تا هنگام سند قطعی پیش ایشون بمونه و یه چیز دیگه ایشون توی تعویض پلاک ذکر کردن هرموقع خریدار اقدام به تعویض پلاک کند من حواسم به این مورد نبوده حالا طرف فردای اون روز زنگ زده میگه اب رادیاتور کم هستش و فلان بعد دوباره بعد دو روز ادعای اینو داره میگه کامپیوتر ماشین نیم سوز هستش بخاطر همون ضربه ای که خورده ایشون قبل از خرید تست کردن حالا ادعا داره که باید ماشین پس بگیرم یا مبلغ 2 میلیون تقریبا به عنوان کامپیوتر ماشین پرداخت کنم و ادعا میکنه من کلاهبرداری کردم و ایشون ناگفته نمونه موقعی که ازشون ماشین خریدم روغن سوزی داشت و به عنوان اینکه ماشین خودش یکم روغن کم میکنه معمولی هستش فروختن بما و بعد از مدتی فهمیدیم روغن سوزی داره و سه تمن خرجش کردم من هم نمیتونستم اون موقع معامله رو کنسل کنم چون نوشته بود اگه کنسل کنم مبلغ 3 تمن از پولی که پرداخت کردم کم میکنه شما لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم الان هم ادعا داره من کلاهبرداری کردم و شکایت میکنه

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.موارد مذکور وصف کیفری نداره وجرم نیست.اگرعیب متصل به زمان خرید شما باشه وفروشنده همان خریدارفعلی باشدنتنها شما نبایدچیزی بابت عیب به اوپزداخت کنید بلکه ایشان قانونا باید هزینه تعمیر رابدهد ولی اگرخریدارفعلی شخص دیگریست,شما باید ارش(تفاوت قیمت)رابپردازید.بهتره ازنزدیک با مبایعنامه باوکیل شهرتان مشورت کنید.