مشاوره حقوقی رایگان - حذف پارکینگ

با سلام
بنده سال 96 یک واحد آپارتمان خریداری نمودم. اخرین واحد باقی مانده از 8 واحد ساختمان را خریدم. موقع مبایعه نامه قید شده پارکینگ دارد الان که سند اماده شده میگه حذف پارکینگ خورده و چون شما اخرین نفر هستید که خریداری نمودید پارکینگ شما حذف میشود. ایا چنین چیزی درسته چون من از همه دیرتر خریدم پارکینگم حذف بشه؟
حالا من می توانم شکایت کنم تا پارکینگ به من تعلق بگیرد؟
اگر نشد مابه التفاوت قیمت ساختمان پارکینگ دار و بدون پارکینگ را چطور پس بگیرم؟
سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید مطالبه مابه التفاوت قیمت با پارکینگ و بدون پارکینگ بدهید