مشاوره حقوقی رایگان - حذف پارکینگ در سند

سلام، خسته نباشید. من سال97 یک خونه معامله کردم که طبق سند اولیه و موقت آپارتمان دارای پارکینگ مسقف بود. بعد از گذشت یک سال وقتی سند اصلی اومد و رفتم دفترخونه که به نام خودم بزنم دیدم پارکینگ حذف شده است و سند آپارتمان من بدون پارکینگ اومده است که این حذف رو سازنده ی آپارتمان که سند موقت به نام ایشون بوده انجام داده است. در حالی که سازنده این آپارتمان رو به شخص دیگر فروخته است و من از شخص دوم خریداری نمودم. طبق اظهارات سازنده شخص دوم بدون اجازه سازنده و با کلک پارکینگ رو به نام خود زده است. علی ای حال میخواهم‌ بدانم تکلیف من چیست؟ آیا باید از سازنده شکایت کنم یا از شخص دوم‌ که آپارتمان را از ایشان خریدم؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بستگی به قولنامه خرید شما دارد آیا شما در قولنامه پارکینگ هم خریداری کرده اید