مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کلینیک زیبایی

سلام من چند ماه پیش برای یه مشکل پوستی به یک کلینیک زیبایی مراجعه کردم طی درمان پوست من دچار سوختگی شد و بعد از اون اثار اون روی پوستم باقی مونده. و درمان من انجام نشد حالا میخوام بدونم میتونم ازشون شکایت کنم یا نه؟ قانونی تو ایران وجود داره که از من حمایت کنه؟
مچکرم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام بله تحت عنوان جرح غیرعمد ناشی از تقصیر پزشکی ازش شکایت کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer