مشاوره حقوقی رایگان - در مورد نمایشگاه خودرو

سلام خسته نباشید وقت بخیر
یک ماه پیش از نمایشگاه ماشین اقساطی خریداری کردم و نصف پول را نقد دادم و مابقی را چک و قرار بوده ده روزه خودرو را تحویل بدهد الان یک ماه گذشته میگم پول را بده میگه ازت خسارت میگیرم
در کل نه ماشین میدهد نه پول باید چکار کنم
ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام فورا دادخواست الزام به فک پلاک و تحویل ماشین علیهش بدید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer