مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز.

حواله خودرویی را از شخص ناشناس توسط آگهی خریداری کردم، در محضر، محضردار به من گفتند این وکالت فقط برای تکمیل وجه توسط شما و گرفتن ماشین برای صاحب اصلی هست و هیچ مالکیتی در قبال آن نداری، ( یعنی ماشین صلح ندارد )
بعد گرفتن وکالت، بنده پول را به حساب شخص فروشنده ریختم و هیچ مبایعه نامه‌ ای یا چک تضمین نگرفتم، زمان تسویه هم تکمیل وجه کردم، خودرو هنوز نیامده و شخص ادعای مالکیت دارد، پول پرداختی هم ادعا می‌کند طلای مستعمل به من داده در قبالش پول دادم... چگونه ثابت کنم سرم کلاه رفته؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
در حقوق ایران ادله اثبات به قرار ذیل هستند
اقرار
شهادت
سوگند
علم قاضی