مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هزينه درمان از زيان ديده پروژه ساختمانی

سلام و عرض ادب و احترام
من پيمانكار ساختمانی هستم و يكی از كارگران من طی يک حادثه دچار آسيب شد ( پارگی تاندون شست پا )
بنده تمام هزينه های درمانی رو پرداخت كردم كه بيمارستان خصوصی و فوق تخصصی بود
چون ايشون زيان ديده بودن بيمه تمام هزينه ها رو از قبيل هزينه درمان ، ديه و طول درمان برای ايشون واريز شد.
خواستم بدونم كه ايا من ميتونم هزينه درمان كه بيمه كه برای ايشون پرداخت كردم رو از ايشون پس بگيرم از طريق قانون ؟؟
چون بهم گفته كه پولو بر نميگردونم
با تشكر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر بیمه مسولیت دارید از طریق اعلام در موعد مقرر به بیمه تشکیل پرونده و نهایتا خسارت از محل بیمه دریافت میشود