مشاوره حقوقی رایگان - مجازات توهین و تهدید به انتشار تصاویر خصوصی و نشر اکاذیب

سلام . توهین. تهدید به انتشار تصاویر خصوصی. نشر اکاذیب چه مجازاتی دارد آیا قابل بخشش است میتوان مجازات غیر از حبس جایگزین شود. هیچ گونه سابقه هم ندارم. ممنون از اینکه به سوالات جواب میدین

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام شلاق یا جزای نقدی که اگه سابقه نداشته باشید تبدیل به جزای نقدی یا معلق میشه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer