مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

با سلام
پدرم به یه شرکت بدهکاره و قاضی حکم رد مال رو زده و هیچ اموالی به اسمش نیست و نداره و سوالی که داشتم اینه که یه ملکی مادرم داره به نام خودشه و از طرف پدر انتقال داده نشده از اولش به نام خودشه آیا اجرای احکام می تونه این ملک رو تصرف کنه ؟
با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام خیر ملک شخص به خاطر بدهی دیگری قابل توقیف نیست مگه اینکه خود مادر بخواد اون مال را برای رهایی پدر به دادگاه معرفی کنه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer