مشاوره حقوقی رایگان - حدود اختیارات اداره اوقاف در موقوفه ای که متولی دارد

درآمد ملک موقوفه به حساب متولی موقوفه واریز می‌شود تا صرف عمل به نیت واقف شود یا به حساب اداره اوقاف واریز میشود و متولی باید در قبال ارائه رسید مخارج عمل به نیت واقف را دریافت کند

پاسخ ها :

آرش  جيحون

جناب آقای آرش جيحون :

با سلام
در موقوفاتی که دارای متولی هستند، متولی شخصاً درآمدها را وصول می نماید و اداره اوقاف چنین اختیاری ندارد. البته در موقوفات عام، گاه بموجب قانون برای موقوفه ناظر تعیین می گردد که در این صورت، دخل و خرج موقوفه توسط متولی، می بایست با نظارت اداره اوقاف صورت گیرد.