مشاوره حقوقی رایگان - موتور مزايده ای

با سلام و خسته نباشيد
سال ٩٥ يک موتور مزايده ای که از سال ٨٨ توی پاركينگ بوده رو بصورت مزايده ای و به شرط اوراقی خريدم ولی در اون زمان اوراقش ذكر نشده و بنده موتور رو درستش كرده و اوراق نكرده و با تردد كردم
و حتی دنبال صاحب سند موتور می گشتم تا با دادن پول به ان بتوانم سند برای موتور بگيرم
تا اينكه سال ٩٩ صاحب سند را بصورت اتفاقی ديدم
حال منو تهديد می كنه که موتور رو بايد به من بفروشی و الا شكايت می كنم و موتور رو از راه قانونی ميگيرم و حتی حاضر نيست به نرخ روز پول موتور رو بده و می خواد به نرخی من سال ٩٥ خريدم از من بخرد
حال سوال من اين است كه ايا او می تواند موتور را پس بگيرد از طريق قانون يا اينكه موتور ديگر مال من است و حتی الان هم می توانم اوراقش كنم
با تشكر

پاسخ ها :

محمد سعيد  ثمري

محمد سعيد ثمري :

استان :

با سلام
بعد از مزایده و پرداخت مبلغ موتور از طریق اجرای احکام بایستی به نام شما میشد.