مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی در صورت نداشتن گواهینامه

تخلف رانندگی
اگر کسی گواهینامه نداشته باشه و رانندگی کنه و با کسی تصادف کنه که اون هم گواهینامه نداره و مقصرم طرف باشه آیا کسی که مقصر نیست را چیکار میکنند ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

خسارت و دیه و جزای نقدی
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer