مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو که از قبل پلاک ان توقیفی داشته

با سلام.
من 5روز پیش خودرویی را خریداری کردم و یک مبایعه نامه دستی بین دو طرف ثبت شد تا هفته اینده برای نقل و انتقال و تعویض پلاک خودرو اقدام کنیم. دیروز خودرو مذکور توسط پلیس راهور بعلت داشتن شکایت پلاک و دستور توقیف قضایی که در 3ماه پیش صادر گردید توقیف شد. میخواستم بدونم الان باید چکار کنم؟ آیا لازمه از مالک قبلی خودرو شکایت کنم؟ یا اینکه باید خود فرد پیگیری کند و توقیف را رفع اثر کند؟

پاسخ ها :

اسداله داوری ایردموسی

اسداله داوری ایردموسی :

استان :

سلام شما دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به ظرفیت فروشنده بدید دادگاه رسیدگی می کنه اگر ذی حق باشید وتقدم معامله داشته باشید رای به نفع شما میده وماشینتون رو می گیرید.