مشاوره حقوقی رایگان - درود ایا خودرویی که سند زده باشد فقط تعویض پلاک نکرده باشد اما توقیف مهریه شده باشد چه باید کرد

با سلام من خودرویی از شخصی خریدم و سند بنام من قطعی خورده وکالت تعویض پلاک یکماهه بهم داد که متاسفانه الان بخاطر اجرا گذاشتن مهریه همسر ان اقا پلاک ان توقیف شده و من حق تعویض پلاک ندارم. باید چیکارکنم ؟ ایا بعد از تمام شدن زمان تعویض پلاک خودرو به صاحبش برمیگردد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر تاریخ وکالت‌نامه بگذرد شما یا باید وکالتنامه را تمدید کنید و یا اینکه مالک را در زمان تعویض پلاک همراه خود ببرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
با توجه به اینکه شما قبل از توقیف خریداری کرده‌اید در نهایت خودرو به شما خواهد رسید نگران نباشید دادخواست ثالث اجرایی بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اعتراض ثالث اجرایی کنید، فورا مسئله حل میشود، بهتر است در دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نقل و انتقال قبل از توقیف بوده است فلذا شما می‌بایست به عنوان شخص ثالث اجرایی طرح دعوا بنمائید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

رویه در این زمینه یکسان نیست چرا که باید بین اختیارات و الزامات تفاوت قائل شویم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با توجه به اینکه شما قبل از توقیف خریداری کرده‌اید در نهایت خودرو به شما خواهد رسید نگران نباشید دادخواست ثالث اجرایی بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر بر نمی‌گردد مفاد قرارداد حائز اهمیت است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شما درخواست مزایده خود را مطرح نمایید و منتظر اقداماتوهمسرتان نباشید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر میتوانید به توقیف اعتراض کرده و خودرو را آزاد نمایید ، پیشنهاد میشود از تخصص وکیل کمک بگیرید