مشاوره حقوقی رایگان - پلمب شرکت

سلام
من مدیر عامل شرکت تولیدی، پژوهشی، فنی مهندسی و دانش بنیان خصوصی با مسئولیت محدود هستم که در پارک علم و فناوری ... مستقر شده ام. از بدو ورود با بهانه های مختلف از نوشتن اجاره نامه طفره رفتند. البته تابلوی شرکت ما سر در سه ساختمان آنجا نصب است.
از فروردین به بهانه بدهکاری اجاره با دستور فرماندهی، بازرسی اقدام به پلمپ شرکت نموده است. با جلسات مختلف و قبول نکردن خیلی از خدمات، ما به آنها در مجموع 14 میلیون اجاره بدهکار شدیم.
سوال من این است که آیا فرماندهی پادگان میتواند دستور پلمپ شرکت خصوصی دانش بنیان را صادر کند؟ یا باید از طریق مقام قضایی صالحه اقدام میکردند؟

پاسخ ها :

محمد سعيد  ثمري

محمد سعيد ثمري :

استان :

با سلام
چنانچه اجاره نامه تنظیم نشده باشد شما مستاجر نبوده و بهای اجاره بابت اجرت المثل ایام تصرف میباشد که ان هم دادگاه مشخص میکند.