مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی سیم کارت

سلام
پدرم در سال 84 سیم کارت همراه اول دائمی خریداری کرده بود به نام خودش و مدتی بعد به عنوان کادو بهم داد استفاده کنم

پدرم چند ساله فوت شده

اما یه قولنامه دستی ( که فرم چاپی بود از دفتر اسناد رسمی گرفتیم و با دست پر کردیم ) تو خونه نوشته شد که پدرم این سیم کارت به من داده در قسمت مبلغ درج شده 20 هزار تومان
و امضا شده
( اثر انگشت نداره)
و مادرم به عنوان شاهد امضا کرده

سیم کارت سال هاست دست منه و قبض ها پرداخت میکنم

آیا این قولنامه دستی اعتبار داره؟ آیا با این قولنامه دستی میشه پیشخوان دولت مراجعه کرد؟ یا کدوم ارگان برم برای انجام کارم؟
راهش چیه؟

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام خیر.انحصار وراثت بکنید بعد الزام به تنظیم سند