مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت وارد بر راننده توسط بیمه

سلام مدتی پیش در جاده دچار واژگونی ماشین شد، آسیب های جدی به من و سرنشینان وارد شد
ماشین بیمه شخص ثالث دارد
الان از دادسرا یک ابلاغیه اومده که منظور شو متوجه نمیشم
آیا با توجه به این رای ، بیمه برای پرداخت دیه به راننده تعلق میگیره یا نه؟ ابلاغیه :

قرار صادره پس از موافقت داديار محترم اظهار نظر قطعی می باشد.
در خصوص شکايت عليه .... دائر بر ايراد صدمه بدنی غير عمدی بر اثر تصادف رانندگی ، نظر به اينکه در تحقيقات معموله ادله ای دال بر وقوع و انتساب بزه به متهم کشف نشده است و با عنايت به اينکه شاکی خود
راننده مقصر حادثه بوده و قانون ناظر بر ايراد صدمه به شخص ثالث بوده و منصرف از راننده مقصر است لذا وقوع بزه به نظر اين دادياری محرز نگرديده لذا با عنايت به حاکميت اصل کلی برائت، مستندا به مواد4 و 265 قانون آيين دادرسی كيفری مصوب 1392 قرار منع تعقيب صادر و اعلام می نمايد. قرار صادره ظرف مدت ده روز از تاريخ ابلاغ از سوی شاكی خصوصی قابل اعتراض در محاکم کيفری دو شهرستان مشهد می باشد.

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام رای صرفا ناظر بر عدم ارتکاب بزه توسط شما است.
به شما براساس ماده3 قانون بیمه مصوب1395 خسارت تعلق میگیرد به شرکت بیمه خودروی خود مراجعه نمایید و مطالبه ی خسارت کنید. درصورت عدم پرداخت طرح دعوای حقوقی علیه شرکت بیمه نموده تا حکم صادر شود.