مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد جعاله

با سلام
پدر من برای گرفتن سند مقدار زیادی زمین قرارداد جعاله با اشخاصی امضا کرده بودند که آن افراد از ناآگاهی و سن زیاد ایشان استفاده نموده و حق خود را 60٪ از زمینهایی که قرار بر گرفتن سند بود قرار دادند و در نهایت سندهای مشاعی تحویل دادند که خرج بسیار کمی برای انها داشته و در ازای این هزینه بسیار کم ، زمینهای زیادی (60٪ زمین با ارزش نسبتا زیاد) را بنام خود نمودند. با توجه به اینکه من شنیده ام قرارداد جعاله یک قرارداد شرعی است و باید کارمزد عقلانی و منطقی باشد، آیا ما میتوانیم اقدامی جهت پس گرفتن زمینها انجام بدهیم با توجه به عدم همخوانی دستمزد با کار انجام شده؟ممنونم

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

در هر قراردادی می توان ایراد وارد کرده و ابطال یا فسخ ان را درخواست نمود