مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

سلام. پانزده سال هست که شوهرم بیمه شده ی تامین اجتماعی اختیاری است. ولی تمام هزینه های مربوط به حق بیمه را من پرداخت کردم. با این شرط که وقتی بازنشسته شد حقوق بازنشستگی او برای من باشد. آیا راهی هست که در این مورد به من وکالت دهد تا مطمئن باشم زیر قولش نمیزند حقوق بازنشستگیش را به من میدهد.

پاسخ ها :

پرداخت حق بیمه شوهر بیمه تامین اجتماعی شوهر انتقال حقوق بازنشستگی شوهر حقوق بازنشستگی شوهر بیمه تامین اجتماعی بیمه حقوق بازنشستگی