مشاوره حقوقی رایگان - مسدود حساب یارانه

با سلام به علت ضمانت بانکی از سوی دادگستری حساب یارانه بنده مسدود شده خواهشمندم در این خصوص به بنده مشاوره دهید تا اگه امکانش هست بتونم شماره حساب یارانه رو تغییر بدهم

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام شمابامراجعه به دادگاهی که دستورمسدودی حساب یارانه شماراصادرنموده اعلام نمایید این حساب مربوط به یارانه من وخانواده ام هست وتقاضای آزادی حساب رابنمایید.