مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از مدارک

سلام، شخصی با فریب کاری و تحت عنوان کار دیگه ای از من کارت ملی و کارت بانکیم رو گرفت و الان مشخص شده که با کارتم به سایت شرط بندی پول واریز کرده و عکس کارت بانکی و کارت ملیم رو هم براشون فرستاده و کاملا اقرار کرده به این کارش، دوتا سوال دارم ازتون
اول اینکه اگه ازش نوشته بگیرم که بدون اطلاع من این کارو کرده اگه مشکلی پیش بیاد تبعاتش به گردن خودشه یا اینکه باید حتما الان ازش شکایت کنم ؟
دوم اینکه اگه موضوع رو اطلاع بدم و اقرار نامه کتبیش و شاهد هم داشته باشم میتونم به دادگاه بکشمش؟ و چه مجازاتی براش صادر میشه؟

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام ایشون ازمدارک شماسواستفاده نموده وشماحق دارید ازوی شکایت نمایید.
موفق باشید