مشاوره حقوقی رایگان - کپی رایت

باسلام من قصد دارم ویدئوهای آموزشی روانشناسی تهیه کنم و در مورد مشکلات روانشناختی توی ویدئوها صحبت کنم آیا میتوانم در سخنان خود مطالب موجود در کتابهای مختلف و متنهای موجود در سایتهای مختلف را تغییر داده و استفاده کنم. آیا این کار کپی رایت محسوب میشود و نویسندگان این اثرها میتوانند از من شکایت کنند؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به اینکه چه تغییری در مطالب آن کتاب می خواهید بدهید شاید شامل مسئولیت های دیگر بشوید به طور مثال اگر این تغییر یک تغییر در روش درمان کودکان بیش فعال باشد به نحوی که مطالع و اثبات شده نیست موضوع از بحث کپی رایت فرا تر می رود.......... اما توصیه می شود به جای اینکه مطالب را تغییر دهید به بازگو کردن عین مطالب با ذکر نام نویسنده بپردازید....... بسیاری از مشاوران مطرح در جملات خود به کتاب دیگران استناد و روش های آنها را بیان می کنند و این نه تنها موجب کاهش اعتبار شما نیست بلکه موجب افزایش اعتماد عمومی به شما خواهد بود.