مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا قدیمی

با سلام و احترام
سوالی که من دارم این هست که اگه چکی سفید امضا مربوط به 10 سال پیش نزد شخصی باشه امکان استفاده ازش وجود دارد؟
اگر من مطمئن باشم که چکی از من به این صورت دست شخصی می باشد ولی شخص انکار کند چه اقدامی می توان انجام داد؟
خیلی ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام دادخواست استرداد لاشه چک علیهش بدید اگه نداد هم مشخصه شما در این تاریخ دادخواست دادید و او چک را نداده
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer