مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح

من و شوهرم تو خونه پدر شوهرم زندگی میکنیم و خیلی اذیتم میکنن.
یه روز که با شوهرم دعوا کردم به پدرم زنگ زدن که بیا. پدر و برادرمم اومدن دنبالم ولی اینا بهشون حمله ور شدن و دستای برادرم شکست.
بعدم خانواده شوهرم به 110 زنگ زدن و ازشون شکایت کردن ولی شوهرم به دروغ به من گفت که شکایت نمیکنیم تا من به خانوادم انتقال بدم که اونا شکایت نکنن و منم این کارو کردم.
حالا بعد از گذشت یک ماه متوجه شدم که شکایت کردن و شوهرم میگه که حکم جلبشونو گرفتم و دیه و 3 سال زندان و ...
ولی تو سایت ثنا هیچ ابلاغیه ای واسه پدر و برادرم نرفته و پیامک ابلاغم نرفته.
که البته شوهرم میگه تلفن و آدرسشونو ندادم که نفهمن و شکایت نکنن.
میخوام بدونم همچین چیزی ممکنه؟؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر ثنا داشته باشند برای آنها به صورت الکترونیکی پیام می آید مگر اینکه طرف مقابل ایشان را مجهول المکان معرفی کرده باشد یا آدرس دیگری را به دادسرا اعلام کرده که شما متوجه نشوید اما در هر صورت وفرض مختلف می توانید به دادسرا مراجعه کنید....صادقی زاده وکیل