مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه در مورد دیه

سلام
من پارسال تصادف کرده ام واژگون شدم و راننده مقصرم الان رای دادگاه اومده درصدهای سرنشینو زده مال منو نزده دادگاه میگه بیمه نامه بهت میده باید گواهی پزشکی و بیمارستانو ببری میخواهم بدونم ایا چنین چیزی صحت داره یا باید دادگاه درصدهامو بزنه یا میخوان چیزی به من نرسه؟

توروخدا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

اعظم  ازادمحله

اعظم ازادمحله :

استان :

دادگاه می بایست میزان جراحت وارده به کلیه سرنشینها را اعلام نماید در غیر اینصورت میبایست طرف مهلت اعطایی اعتراص نمایید