مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو

سلام مهر سال 97 برای خرید خودرو در سایت ایران خودرو تحویل مهر 98 ثبت نام نمودم. اسفند 98 دعوت به پرداخت باقی مبلغ و تحویل خودرو 99/1/8 بعمل آمد. با گذشت 3 ماه از تسویه حساب در مدت مقرر خبری از تحویل نیست. و در سایت شرکت قرارداد در مرحله آماده جهت صدور فاکتور مانده است. در تماس با شماره 096440 گفتند سود مبلغ را شرکت خواهد داد و زمان تحویل اعلام می‌شود. در حال حاضر خودروی اینجانب بی اذن من در تصرف شرکت است و طی 20 ماه از ثبت نام، فرصت نام نویسی خودرو را نیز از من سلب نموده. لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما یکی از هزاران هزار مورد تاخیر و بد قولی اسباب بازی فروشهای جاده مخصوص هستید. راه شکایت باز است اما نتیجه بعید است که نظر شما را تامین نماید