مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

با سلام خدمت شما اساتید گرامی .
بنده حدود 6 سال پیش خودرویی خریداری کردم از اقایی (شخص ب) که اون اقا هم از خانمی (شخص الف) خریداری کرده بود و سند نزده بود ولی تعویض پلاک و برگ سبز انجام داده بود . بنده (شخص ج) بعد خرید قول نامه و تعویض پلاک انجام شد ولی سند محضری زده نشد چون در ان زمان برگ سبز معتبر بود و با برگ سبز خرید و فروش میشد و بنده زیاد پیگیر این مسئله نشدم و به فراموشی سپرده شد تا به حالا .
حالا سند به اسم اون خانم (شخص الف) هست و من میخوام سند بزنم باید چه کار کنم .
ایا باید از کسی که خریداری کردم (شخص ب) شکایت کنم یا از خانمی (شخص الف) که سند به نام ایشان هست .
و ایا امکان دارد با راضی کردن (شخص الف) که به محضر بیاید انتقال سند از (شخص الف) به بنده (شخص ج) داده شود . یا در صورت شکایت باید از کدام شخص شکایت کنم .
ممنون میشم پاسخ کاملی بدهید چون تجربه ای ندارم .

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام درصورت توافق الف و ب و ج مستقیم میتوانند سند را بنام ج بزنند در عیر اینصورت باید علیه ال و ب دادخواست بدهید