مشاوره حقوقی رایگان - درصد بیمه

سلام ..پسرمن دانش آموز
ماشین زد بهش استخوان ران رو شکست پلاتین داره چهارتا زخم حارصه هم داره بیمه برایش زده 8د صد..
به نظر شما کم نزده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نظر پزشکی قانونی ملاک است می‌توانید اعتراض کنید تا مجدد رسیدگی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و
وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید.